onsdag 10 oktober 2012

Vi testar massor...


och för några veckor sedan var vi på Liseberg som jag berättade i ett tidigare inslag. Det var en jättebra dag men vi hade lite problem inledningsvis. Innan vi åkte därifrån träffade vi goa bekanta som berättade lite hur vi kunde underlätta för Tim med bla köer som han har väldigt svårt att klara av. Med andra ord, vi gjorde slag i saken och åkte till Liseberg på deras sista dag för sommarsäsongen.

Vilken skillnad! Tim gick raka vägen in, kunde kanske inte riktigt förstå varför vi var tvungna att gå till informationscentrum i mitten på Liseberg. Det var där vi kunde ordna med ledsagarband, köpa alla åkband mm och SEDAN! Tim och Adam, de åkte... Det började med flygplan, sedan bar det av till barnkarusell för att sedan åka Farfarsbilarna. Vi fiskade i dammen, åkte KaninColorado, Stora kaffekopparna, lilla kaffekopparna för att sedan åka Lilla Berg o dalbanan. Sedan var det dags för mat och sedan åkte vi lite till så som elefanterna, vikingaskeppen och Sagoslottet. Dagen var helt kanon och på 3,5 timmar så hann vi hur mycket som helst och barnen var trötta in i själen när vi åkte hem... nästa år blir det fler gånger...

Idag var det bokat med Datoteket på Habiliteringen. Tim och jag gick på detta och vår son satt som ett ljus i över en timme. Det var massa saker som fanns på datorn som han tyckte var intressanta men framför allt så interagerade han med den tjejen som vi träffade. Han berättade vad han såg, härmade vad vi sa, gjorde vad hon berättade han skulle göra. Ja, in min värld är han en dator wiss. Vi kommer att få en massa olika tips för våra datorer och Ipad/Iphone. I denna tjej har vi fått en ny värdefull kontakt som vi kan få mängder av tips av, kunna kontakta osv.

Det har varit en kanon vecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista