söndag 30 september 2012

Vuxentid...


är otroligt viktig, det var vi alla överens om igår. Igår gick flyttlasset för några härliga vänner som vi dessvärre inte träffar så ofta. Jag vill säga att livet lite kommer emellan och att få ihop livets scheman med andra när man har fullt upp att bara klara av sitt egna, ja det är ett jäkla pussel!

Igår lämnade vi våra barn till mormor för att de skulle vara där till idag på morgonen och så bar vår väg till Kungälv för att hjälpa till med flytt. Det blev en hel dag med städ, flytt, bära, slänga men också en härlig avslutning på dagen med femkamp och härlig mat och sällskap. Att bara få lov att vara vuxen.

Efter flyttlasset var framme, efter flyttölen var uppkorkad, efter snack kring planer som kunde hända kring lägenheten, rum som skulle målas, saker som skulle införskaffas, hur barnen skulle ha det i sitt rum, ja då bar vägarna mot Club Evergreen, Rollsbo/Kungökv och femkamp och god mat och dryck. Fortsatt mys med härliga människor, många roliga skratt och diskussioner.
sc-1
http://www.clubevergreen.se/start/

Kvällen blev sen, speciellt för oss som oftast däckar kring 23-tiden och är uppe med tuppen. Jag hoppas att vi får till ett besök inom kort men under en period tror jag nog att flyttlasset får flyttas runt i lugn och ro, att allt hittar sin plats. Jag hoppas våra vänner kommer att trivas på landet och att de inte gick fel när de skulle hem för egenligen hade de tidigare krypavstånd dit de bodde. Nu fick det bli taxi och ut i på landet utan gatlyktor. Men vi hade sett till att det lyste en lampa i fönstret när de kom hem...

Tack för en helt underbar dag, den kommer vi leva länge på!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Min blogglista